West Village Studio Apartment

this narrow studio apartment had undergone only minimal changes since it's initial purchase in the 1990's. as part of the apartment renovation, we designed the space to be as open as possible from front to back to visually enlarge the apartment.

 

custom cabinets line portions of the apartment to demarcate uses, create private spaces, and store essentials. the resulting space is the most open toward the large windows at the end of the apartment while the smaller closet and bathroom spaces contain more storage at the rear.

clean minimal details and a material palette of simple, muted finishes engender the space with a calm and inviting feeling. (photographs by Brian Berman)

WHAT

Apartment 

Renovation

WHERE

New York, NY

WHEN

2019

BE IN 
TOUCH

64 Fulton Street, suite 1006 

New York, NY 10038 

Tel/Fax 212-962-2510

  • Facebook
  • Instagram
  • Archinect
  • Architizer
  • Houzz
  • LinkedIn

© 2020 by pHdesign. Proudly created with Wix.com